Slike

Slike za slider

 • Čišćenje stubišta na najvišem standardu

  Da bi vaše stubište i zajednički djelovi zgrade imali maksimalni estetski izgled i sjaj takvo čišćenje treba pratiti i prikladna politura i glancanje koje su dio naše ponude.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide1.jpg

 • Nemojte samo odabrati uslugu čišćenja, odaberite uslugu nakon koje je - čisto!

  Naši djelatnici prolaze strogo formuliran sustav testiranja i predkvalificiranja prije priključivanja strukturi našeg radnog tima jer je jedino na taj način moguće stvoriti superiornu uslugu na tržištu čišćenja i održavanja koja daje najbolji učinak.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide3smanjeni.jpg

 • Veća vrijednost za istu standardnu tržišnu cijenu

  Nismo samo još jedna u nizu firmi za čišćenje. Naša ponuda je veće kvalitete usluge + dodatne usluge i vrijednosti za kupca + potpuna pouzdanost i stabilnost usluge u svim mjesecima u godini = ista tržišna cijena.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide2.jpg

Radite li i vi ove pogreške prilikom odabira servisa za čišćenje?

Male, česte, ali skupe pogreške koje su koštale mnoge suvlasnike mnogo tisuća kuna dodatnih troškova za nadoknadna čišćenja i više, te jednostavno i efektivno rješenje koje će vaše kune zadržati u vašoj pričuvi, a vaš prostor i nakon deset godina održati onakvim kakvim ga pamtite kao novogradnju...   Nastavak

Čišćenje prostora

Više od samog čišćenja

Saznajte što je to što naš servis za čišćenje, našu ponudu za Vas i našu filozofiju poslovanja i pristupa radu svrstava u potpuno drugu kategoriju firme za čišćenje.

Ukoliko tražite ponudu od raznih firmi za čišćenje, bitno je razumijeti i obratiti pozornost na "nevidljive razlike", koje se ne vide u predlošku ponude koju tvrtka šalje, ali postaju vidljive kasnije i to ponekad u vidu nezadovoljstva naručitelja usluge. Zato, korisno je znati ili bar obratiti pozornost na razliku "filozofije biznisa" pojedine firme kao i povijest i uvjete njenog nastajanja.

Povijest i uzrok nastanka naše tvrtke i tima za čišćenja je zanimljiv. Tokom proteklog desetljeća, posebno u području Zagreba i zagrebačke županije počelo se razvijati rastuće nezadovoljstvo na tržištu spram činjenice da je većina firmi za čišćenje prostora radila taj posao šablonski tj. po utvrđenom predlošku tek tako „da odradi kvotu“. To je često rezultiralo eskaliranjem nezadovoljstva pojedinih naručitelja usluga, frustracijama, čestim mjenjanjem firmi, pa čak i po nekoliko njih u godini.

Počela se javljati potreba za uslugom ne samo druge kvalitete, već se sve više počela tražiti agencija za čišćenje koja bi u svojoj ponudi sveoubuhvatno pokrila sve povezane potrebe koji se tiču njenih klijenata vezano uz održavanje zgrade, čišćenje, pa čak i krečenje i održavanje estetike u svim nužnim aspektima.

Zaokret

Poznat vam je osjećaj useljavanja u novu zgradu. Dobili ste ključeve u ruke, stanovi su novi, stubišta od novih materijala, sve odiše svježinom i dojmom da ste kupili proizvod pred kojim je dugi vijek godina da služi svojem vlasniku. Nažalost, na temelju višegodišnjeg iskustva preuzimanja poslova čišćenja i održavanja od firmi koje nisu zadovoljile ta iščekiva- nja, susretali smo se sa činjenicom kako na žalost mnoge nove zgrade već kroz prvih par godina zbog nepravilnog održavanja počinju djelovati zapušteno (neke i napušteno).

Da bi se upravo to spriječilo i da bi se tržištu mogla ponuditi superiorna usluga čišćenja i održavanja, Generalno održavanje oformilo je tim za pružanje kvalitetne usluge za čišćenje i održavanje.

Nazovite nas i zatražite ponudu

Zašto bi vaša zgrada morala izgubiti onaj izvorni sjaj i ljepotu novogradnje? Naša tvrtka zasniva svoju filozofiju poslovanja i rada ne na određenoj „kvoti koju treba odraditi“ , već učinku koji treba postići. Temeljimo svoj rad na metodologiji ćišćenja i održavanja kako bi se izvorni sjaj i ljepota vaše imovine zadržala. Informirajte se o našim ponudama i cijenama. Nazovite naše urede bez ikakve obveze i naši voditelji poslova doći će vidjeti vaš objekt i dati vam ponudu u najkraćem mogućem roku.

Nazovite: 091/4114 108, 01/5635930

 

 

Mramorna stubišta

Modernija stubišta sa mramornom površinom pokazala su se zbog poroznosti mramora kao uzrok drastičnog propadanja estetskog izgleda stubišta, već kroz prve dvije godine ukoliko se njegovom održavanju ne prilazi pravilnom metodologijom. Rješenje za to...

Saznaj više

Generalna čišćenja

Ukoliko je objekt zapušteniji potrebno je poduzeti generalno čišćenje sa dodatnim mjerama, sredstvima i strojevima kako bi ga se dovelo do najboljeg mogućeg izdanja.

Takvi pothvati najčešće zahtjevaju velike izdatke iz pričuve, no sa novim paketom naših usluga više nije tako.

Saznaj više

Posljednja iskustva

Ultimate Browsers SupportPogledajte neke od izjava naših naručitelja usluga o iskustvima koje su imali sa nama.

Više

Ivan Repe

"Zadovoljan sam osnovnom uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru."  Više

Zdenka Grgurić

"Priznajem da sam zahtjevnija osoba kada je u pitanju standard koji tražim u vlastitom haustoru. (...) Ovo sad kako vi radite, to je konačno ono na čemu ćemo moći ostati."
Više