Radite li i vi ove pogreške prilikom odabira servisa za čišćenje?

OTKRIVAMO! Male, česte, ali skupe pogreške...

Male, česte, ali skupe pogreške koje su koštale mnoge suvlasnike mnogo tisuća kuna dodatnih troškova za nadoknadna čišćenja i više, te jednostavno i efektivno rješenje koje će vaše kune zadržati u vašoj pričuvi, a vaš prostor i nakon deset godina održati onakvim kakvim ga pamtite kao novogradnju.

Većina firmi koje nude servis za čišćenje, koje obavljaju usluge čišćenja, primjerice čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stubišta, čišćenje prostora zajedničkih dijelova zgrada itd. rade taj posao šablonski tj. po utvrđenom predlošku. Što to znači? U čemu je mogućnost pogreške? Kada potpisujete ugovor sa ili unajmljujete firmu koja svoju ponudu zasniva na definiranim količinama radnji, kao npr. metenje jednom tjedno, brisanje jednom dnevno, pranje mop-krpom stubišta jednom tjedno itd. tada će takva tvrtka jedino to i činiti i to ostaje njihova jedina obveza neovisno od učinka.

Nemojte odabrati samo uslugu čišćenja, odaberite - čistoću!

Ono što je jedinstveno u ponudi i načinu rada našeg servisa za čišćenje prostora jest to da se uz svoju ponudu koju dajemo obvezujemo i na demonstrirani učinak. Prije davanja bilo kakve ponude, dopustite nam da vam demonstriramo kvalitetu o kojoj govorimo, a zatim ćemo u našu ponudu i u trajni ugovor staviti ne samo šablonski opis radova već ćemo i zajamčiti da ćemo taj standard održavati bez obzira na radnje koje je potrebno učiniti da bi se to postiglo.

Primjer!

Uzmimo primjer jednog našeg novijeg klijenta. Stambeno-poslovni objekt u Baštijanovoj ulici je održavala jedna firma upravo po takvom šablonskom modelu rada. Zgrada je bila nova i puštena u upotrebu oko 2005 godine. Niti pet godina kasnije, premda su se radovi čišćenja svo vrijeme redovito odvijali baš kao što je pisalo i na papiru, zgrada je poprimila vrlo zapušten i derutan izgled. Suvlasnicima je postalo jasno da je potrebno da učine nešto što će sanirati grešku i popraviti situaciju. Pozvali su nas. Generalno Održavanje d.o.o. došlo je i vratilo je pločice stubišta u situaciju koju je predstavnik suvlasnika ocijenio riječima: „onakve su kakve su bile kada nam je Industrogradnja još dijelila ključeve.

[slike]

Poštedite se potrebe za skupljim investicijama u čišćenje

Odaberite firmu za čišćenje uz koju će vaše stubište i nakon deset godina biti onakvo kakvim ga pamtite na dan podjele ključeva. Naša tvrtka ne bavi se nadmudrivanjem svojih klijenata i procjenjivanjem minimalnog praga pružanja usluga koji je potrebno prijeći da se poslovni odnos nastavi nekako vući iz godine u godinu.

Naprotiv, naš cilj je nadmašivanje tog standarda i određivanje gornjeg praga koji nastojimo preskočiti u pružanju dodatne vrijednosti za svoje klijente.

Nemojte odabrati samo uslugu čišćenja, odaberite uslugu nakon koje je – čisto.

Drugim riječima, nemojte odabrati samo firmu za čišćenje, odaberite tim koji održava standard kakav želite. Odaberite Generalno Održavanje d.o.o., servis za čišćenje po kvaliteti i standardu pružanja usluga individualno krojen po vašim potrebama i očekivanjima. Zato nemojte pogriješiti uzimajući firmu koja radi tek da zadovolji normu, već tim koji čisti vaše stubište dok ne poprimi optimalni sjaj, čistoću i svježinu ambijenta kakvu želite. U kakvom je zadovoljstvo živjeti! Generalno održavanje d.o.o. je tu za vaš čišći i ugodniji životni ambijent.

Posebna prilika

Imate sreću što čitate ovaj tekst još u periodu dok su u tijeku posebne akcije i iznenađenja za sve naše nove klijente. Ova akcija traje još jako kratko, ne želite je propustiti! Zato saznajte o čemu se radi. Ukoliko tražite servis za čišćenje, tvrtku koja bi kvaliteno održavala vaše zajedničke prostore ili jednostavno skupljate ponude prije donošenja odluke, tada obavezno nazovite naše urede:

UZMITE TELEFON I NAZOVITE ODMAH, OSJEČAJUĆI SE POTPUNO SLOBODNO I BEZ IKAKVE OBVEZE SA VAŠE STRANE, ZATRAŽITE NAŠU PONUDU I SAZNAJTE ŠTO JOŠ SVE MOŽEMO UČINITI ZA VAS:

091/4114 108, 01/5635 930

Osjećajte se slobodni nazvati naše info telefone svim danima uključujući subotu i nedjelju sve od 8:00 do 20:00 h.

Tražite li za svoju firmu nekog tko bi kvalitetno, pouzdano i za pristojnu cijenu vršio uslugu održavanja vaših poslovnih prostora? Ili ste predstavnik suvlasnika stambenog objekta? Tada sigurno i sami znate da je na vama odgovornost, kako radi vaše vlastite tako i zbog imovine svih vaših  suvlasnika koji su svoje povjerenje povjerili upravo vama, da donesete najbolju moguću, a i financijski optimalnu odluku za njeno očuvanje.

Zato nazovite

01 5635 930

i saznajte što možemo učiniti za vas, posebno u ovom rijetkom promotivnom periodu koji traje još jako kratko.

 

 

Mramorna stubišta

Modernija stubišta sa mramornom površinom pokazala su se zbog poroznosti mramora kao uzrok drastičnog propadanja estetskog izgleda stubišta, već kroz prve dvije godine ukoliko se njegovom održavanju ne prilazi pravilnom metodologijom. Rješenje za to...

Saznaj više

Tko je online

We have 8 guests online

Generalna čišćenja

Ukoliko je objekt zapušteniji potrebno je poduzeti generalno čišćenje sa dodatnim mjerama, sredstvima i strojevima kako bi ga se dovelo do najboljeg mogućeg izdanja.

Takvi pothvati najčešće zahtjevaju velike izdatke iz pričuve, no sa novim paketom naših usluga više nije tako.

Saznaj više

Posljednja iskustva

Ultimate Browsers SupportPogledajte neke od izjava naših naručitelja usluga o iskustvima koje su imali sa nama.

Više

Ivan Repe

"Zadovoljan sam osnovnom uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru."  Više

Zdenka Grgurić

"Priznajem da sam zahtjevnija osoba kada je u pitanju standard koji tražim u vlastitom haustoru. (...) Ovo sad kako vi radite, to je konačno ono na čemu ćemo moći ostati."
Više