Slike

Slike za slider

 • Čišćenje stubišta na najvišem standardu

  Da bi vaše stubište i zajednički djelovi zgrade imali maksimalni estetski izgled i sjaj takvo čišćenje treba pratiti i prikladna politura i glancanje koje su dio naše ponude.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide1.jpg

 • Nemojte samo odabrati uslugu čišćenja, odaberite uslugu nakon koje je - čisto!

  Naši djelatnici prolaze strogo formuliran sustav testiranja i predkvalificiranja prije priključivanja strukturi našeg radnog tima jer je jedino na taj način moguće stvoriti superiornu uslugu na tržištu čišćenja i održavanja koja daje najbolji učinak.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide3smanjeni.jpg

 • Veća vrijednost za istu standardnu tržišnu cijenu

  Nismo samo još jedna u nizu firmi za čišćenje. Naša ponuda je veće kvalitete usluge + dodatne usluge i vrijednosti za kupca + potpuna pouzdanost i stabilnost usluge u svim mjesecima u godini = ista tržišna cijena.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide2.jpg

Radite li i vi ove pogreške prilikom odabira servisa za čišćenje?

Male, česte, ali skupe pogreške koje su koštale mnoge suvlasnike mnogo tisuća kuna dodatnih troškova za nadoknadna čišćenja i više, te jednostavno i efektivno rješenje koje će vaše kune zadržati u vašoj pričuvi, a vaš prostor i nakon deset godina održati onakvim kakvim ga pamtite kao novogradnju...   Nastavak

Čišćenje ureda

Naša firma primarno je specijalizirana takoder za pružanje najkvalitetnijih i pouzdanijih usluga čišćenja poslovnih prostora u Hrvatskoj.

Održavanje i čišćenje poslovnih prostora primarna je djelatnost u kojoj naša tvrtka pruža usluge više vrijednosti ne samo u smislu kvalitete izvođenja, već i u smislu da je osmišljena kao sastavni dio posebnog paketa usluga u koji idu druge potrebne radnje i usluge koje ostale tvrtke ne nude, a potrebne su svakom poslovnom objektu.

 

Održavanje se može dogovarati na uslugama dnevne baze i tjedne baze. Nazovite bez obveze naše urede na naše telefone

+38591/4114 108 i +38515635930

i netko od naših voditelja poslova doći će na teren pogledati vaše prostore i čuti vaše želje i očekivanja. Prije toga ne govori se o cijeni niti dajemo ponudu jer nije ju moguće sastaviti dok se u obzir ne uzmu svi potrebni detalji i faktori koji utječu na nju.

 

Čišćenje firmi

Ponude za održavanje i čišćenje poslovnih prostora gotovo uvijek se kroje na temelju individualnih potreba firme, nakon razgovora i posjeta prostoru.

Iskustvo naručitelja:

"U velikom prostoru u Ilici u kojem smo bili gotovo dvije godine, još do nedavno, okućnica, veliki prozori izloga i skladište, sve su to bili pre veliki prostori koje je trebalo održavati. Što zbog razloga jer je to bio ambijent u kojem mi boravimo, a i zbog naših kupaca koji su u njega dolazili trebalo je podići standard. Pa evo, vaša firma se tu pojavila u pravom trenutku i dovela svoju „ekipu“ koja je to lijepo sve održavala i čistila. Nismo imali nikakvih prigovora..."

Miro Juretić

 

Posljednja iskustva

Ultimate Browsers SupportPogledajte neke od izjava naših naručitelja usluga o iskustvima koje su imali sa nama.

Više

Ivan Repe

"Zadovoljan sam osnovnom uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru."  Više

Zdenka Grgurić

"Priznajem da sam zahtjevnija osoba kada je u pitanju standard koji tražim u vlastitom haustoru. (...) Ovo sad kako vi radite, to je konačno ono na čemu ćemo moći ostati."
Više