Slike

Slike za slider

 • Čišćenje stubišta na najvišem standardu

  Da bi vaše stubište i zajednički djelovi zgrade imali maksimalni estetski izgled i sjaj takvo čišćenje treba pratiti i prikladna politura i glancanje koje su dio naše ponude.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide1.jpg

 • Nemojte samo odabrati uslugu čišćenja, odaberite uslugu nakon koje je - čisto!

  Naši djelatnici prolaze strogo formuliran sustav testiranja i predkvalificiranja prije priključivanja strukturi našeg radnog tima jer je jedino na taj način moguće stvoriti superiornu uslugu na tržištu čišćenja i održavanja koja daje najbolji učinak.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide3smanjeni.jpg

 • Veća vrijednost za istu standardnu tržišnu cijenu

  Nismo samo još jedna u nizu firmi za čišćenje. Naša ponuda je veće kvalitete usluge + dodatne usluge i vrijednosti za kupca + potpuna pouzdanost i stabilnost usluge u svim mjesecima u godini = ista tržišna cijena.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide2.jpg

Radite li i vi ove pogreške prilikom odabira servisa za čišćenje?

Male, česte, ali skupe pogreške koje su koštale mnoge suvlasnike mnogo tisuća kuna dodatnih troškova za nadoknadna čišćenja i više, te jednostavno i efektivno rješenje koje će vaše kune zadržati u vašoj pričuvi, a vaš prostor i nakon deset godina održati onakvim kakvim ga pamtite kao novogradnju...   Nastavak

Čišćenje stubišta

Naša firma primarno je specijalizirana za pružanje najkvalitetnijih i najpouzdanijih usluga čišćenja stubišta na području Zagreba i zagrebačke županije.

Održavanje i čišćenje stubišta primarna je djelatnost u kojoj naša tvrtka pruža usluge više vrijednosti.

To se ne odnosi samo na kvalitetu samog izvođenja, već i na to da je osmišljena kao sastavni dio posebnog paketa usluga u koji idu druge potrebne radnje i usluge koje ostale tvrtke ne nude, a potrebne su svakoj zgradi.

 • Veća kvaliteta usluge + dodatne vrijednost i usluge + potpuna pouzdanost i stabilnost usluge u svim mjesecima u godini = ista cijena

O usluzi i timu

Naš tim razvio se je iz prepoznate rastuće potrebe tržišta da se usred raznovrsnih agencija za čišćenje stubišta koje nude međusobno različite usluge šablonskog održavanja stvori jedna ponuda koja bi sveobuhvatno pokrila potrebe naših klijenata za kvalitetnom i temeljitom uslugom za čišćenje i održavanje. Dublje i potpunije nego ijedna druga ponuda dostupna na tržištu. Naš tim za održavanje sačinjen je od stručnih i pedantnih pojedinaca koji prolaze strogo formuliran sustav testiranja i predkvalificiranja prije priključivanja strukturi našeg radnog tima.

Na taj način jedino je moguće stvoriti superiornu uslugu na tržištu čišćenja stubišta u Zagrebu, koja odudara od ostalih u više aspekta od kojih su najznačajniji

 • Pouzdanost
 • Redovitost
 • Odsustvo spuštanja standarda kvalitete usluge s vremenom
 • Temeljitost
 • Nadprosječni odnos kvalitete i cijene (više za isto)
 • Dodatni aspekti usluge krojeni u svakoj ponudi po individualnim potrebama dotičnog naručitelja
 

Nismo samo još jedna u nizu firmi za čišćenje

Veće kvaliteta usluge + dodatne vrijednost i usluge + potpuna pouzdanost i stabilnost usluge u svim mjesecima u godini = ista cijena

 • Pouzdanost
 • Redovitost
 • Odsustvo spuštanja standarda kvalitete usluge s vremenom
 • Temeljitost
 • Nadprosječni odnos kvalitete i cijene (više za isto)
 • Dodatni aspekti usluge krojeni u svakoj ponudi po individualnim potrebama dotičnog naručitelja

Iskustvo predstavnika suvlasnika

 

"U traženju najpovoljnijeg rješenja za održavanje čistoće zajedničkih dijelova naše zgrade vaš servis za čišćenje je ponudio najbolje rješenje sadržajno i financijski. Danas nakon višemjesečne suradnje možemo reći, a što je osobito važno, da su oni ne samo ispunili svoja obećanja nego i sadržaj ponude podigli na višu razinu. U nadi daljnje suradnje na dostignutoj razini usluga i financijskih odnosa očekujemo dugotrajnu suradnju."

Predstavnik stanara, Selska cesta 90C,  Zagreb
Srećko  Čuljak

 

Posljednja iskustva

Ultimate Browsers SupportPogledajte neke od izjava naših naručitelja usluga o iskustvima koje su imali sa nama.

Više

Ivan Repe

"Zadovoljan sam osnovnom uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru."  Više

Zdenka Grgurić

"Priznajem da sam zahtjevnija osoba kada je u pitanju standard koji tražim u vlastitom haustoru. (...) Ovo sad kako vi radite, to je konačno ono na čemu ćemo moći ostati."
Više