Slike

Slike za slider

 • Čišćenje stubišta na najvišem standardu

  Da bi vaše stubište i zajednički djelovi zgrade imali maksimalni estetski izgled i sjaj takvo čišćenje treba pratiti i prikladna politura i glancanje koje su dio naše ponude.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide1.jpg

 • Nemojte samo odabrati uslugu čišćenja, odaberite uslugu nakon koje je - čisto!

  Naši djelatnici prolaze strogo formuliran sustav testiranja i predkvalificiranja prije priključivanja strukturi našeg radnog tima jer je jedino na taj način moguće stvoriti superiornu uslugu na tržištu čišćenja i održavanja koja daje najbolji učinak.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide3smanjeni.jpg

 • Veća vrijednost za istu standardnu tržišnu cijenu

  Nismo samo još jedna u nizu firmi za čišćenje. Naša ponuda je veće kvalitete usluge + dodatne usluge i vrijednosti za kupca + potpuna pouzdanost i stabilnost usluge u svim mjesecima u godini = ista tržišna cijena.

  http://www.ciscenje-stubista.com/images/stories/slide/slide2.jpg

Radite li i vi ove pogreške prilikom odabira servisa za čišćenje?

Male, česte, ali skupe pogreške koje su koštale mnoge suvlasnike mnogo tisuća kuna dodatnih troškova za nadoknadna čišćenja i više, te jednostavno i efektivno rješenje koje će vaše kune zadržati u vašoj pričuvi, a vaš prostor i nakon deset godina održati onakvim kakvim ga pamtite kao novogradnju...   Nastavak

Pranje i održavanje većih podnih površina

• Nudimo strojno pranje, poliranje i zaštitu keramičkih, mramornih i PVC podova.

• Vršimo presvlačenje poroznih (kamenih, keramičkih) površina zaštitnim filmom (slojem) koji daje dodatni sjaj i sporije se prlja.

• Kristalizaciju i glancanje mramora i kamenih podova

Čišćenje parketnih, laminatnih površina i linoleuma

• Strojno pranje, poliranje i zaštita parketa i linoleuma zaštitnim politurama

• Čišćenje tepisona šamponiranjem i ekstrakcijama

• Industrijsko čišćenje, odmašćivanje masnih površina (tragovi guma, mazuta, ulja kao npr. u auto-servisima.)

Čišćenje garaža

Strojno čišćenje stubišta, radimo strojna čišćenja garažnih etaža i ostalih velikih epoxi površina.

Strojno pranje

Ukoliko je vaša garaža veće površine, ima više etaža, biti će potrebno strojno čišćenje za njeno održavanje. Naš tim opremljen je svim potrebnim strojevima i radnicima za pružanje takvih usluga kako bi vaše garažne površine bile dovedene u najčišće moguće stanje.

Koristimo moderne strojeve i opremu kojom postižemo najviše performanse, kvalitetnu izvedbe i brzinu izvedbe. Prepustite drugima brigu oko traženja drugih rješenja za čišćenje garaže. Sa našom, samo jednom posjetom godišnje odlazi sva zapuštenost i prljavština, a garaže poprimaju izvrstan izgled i zrače novim, čišćim ugođajem.

Kao i kad je riječ o skladištima i dubinskom odmaščivanju i čišćenju stubišta, tako se i čišćenju garaža i općenito održavanje zgrada pristupa individualno kod određivanja toga koje strojeve i sredstva je najbolje upotrijebiti. Iz tog razloga ni cijenu nije moguće fiksno odrediti. No ovisno o tome da li je epoxi površina ili je gornji sloj nešto grublji i cijena će varirati. Naši strojevi za čišćenje garaža imaju posebne četke koje ne podnose jednako svaku površinu. Najzahvalnije su glađe površine kao što je epoxi, jer što je površina hrapavija to se četke brže troše.

Uslugu čišćenja garaža radimo za naše stalne klijente kojima održavamo i zgradu tj. stubišne prostore.

Uz klasično strojno čišćenje za maksimalne performanse izvdbe čišćenja kod rebrastih kosina koristimo i manje strojeve kao što su šamponirka koja istovremeno šamponira, s čvrstom rotirajućom četkom riba površinu i ostavlja emulziju koja povezuje sve čestice prašine. Za šamponirkom ide poseban usisivač koji sauga tu emulziju i ostavlja iza sebe čistu površinu. Ovisno o kemijskom podrijetlu mrlja naši kemijski stručnjaci vrše testiranje širokog spektra kemijskih alternativa kako bi identificirali optimalnu kemiju i sredstva za čišćenje koja će najbolje odstraniti tvrdokorne mrlje koje su impregnirane u strukturu površine, a istovremeno neće biti toliko abrazivne da bi ju oštetile.

Zato nazovite nas još danas i zatražite da netko od naših voditelja poslova dođe i vidi vaš objekt i da vam ponudu. Bez ikakve obveze s vaše strane možete nas kontaktirati svakim radnim danom.

Nazovite nas 091/4114 108 i 01/5635930

 

Održavanje poslovnog namještaja

U hotelima, bankama i drugim poslovnicama sa većom koncentracijom protjecanja ljudi namještaj poput sjedalica i tapecirunga se češće prlja, pa je potrebno i dodatno održavanje.

Radimo jednokratna temeljita generalna čišćenja, a imamo u ponudi i druge modele redovitog održavanja.

Čišćenje ureda i poslovnih prostora

Održavamo čistoću poslovnih prostora na tjednoj i/ili dnevnoj bazi

Prilagođavamo se individualnim potrebama i željama klijenata, zato naručite dolazak našeg voditelja poslova u vaše prostore i iznesite mu svoju narudžbu i zahtijeve kako bi smo mogli složiti specifičnu ponudu, koja najbolje pristaje upravo vama.

Iskustvo korisnika:

"Priznajem da sam zahtjevnija osoba kada je u pitanju standard koji tražim u vlastitom haustoru. Da nisam, ne bih promjenila tri tvrtke u jednoj godini. Ovo sad kako vi radite, to je konačno ono na čemu ćemo moći ostati."

Predstavnik suvlasnika:
Zdenka Grgurić

Generalna čišćenja

Ukoliko je objekt zapušteniji potrebno je poduzeti generalno čišćenje sa dodatnim mjerama, sredstvima i strojevima kako bi ga se dovelo do najboljeg mogućeg izdanja.

Takvi pothvati najčešće zahtjevaju velike izdatke iz pričuve, no sa novim paketom naših usluga više nije tako.

Saznaj više

Posljednja iskustva

Ultimate Browsers SupportPogledajte neke od izjava naših naručitelja usluga o iskustvima koje su imali sa nama.

Više

Ivan Repe

"Zadovoljan sam osnovnom uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru."  Više

Zdenka Grgurić

"Priznajem da sam zahtjevnija osoba kada je u pitanju standard koji tražim u vlastitom haustoru. (...) Ovo sad kako vi radite, to je konačno ono na čemu ćemo moći ostati."
Više